torsdag 14 maj 2009

Socialt värre!

På tisdag förmiddagar brukar föräldragruppen mötas och ta en promenad tillsamman. Denna tisdag kom jag och Junior ihåg detta och låg rätt i schemat för att det skulle passa. En trevlig promenad i Boulognerskogen, följt av en fika på Wayne’s. Jag hade varit duktig och förberett en termos med varmvatten och grötpulver som jag tänkt ge Junior. Problemet var att när vi fick bråttom iväg så råkade grötpulvret lämnas kvar på diskbänken, så det blev en sen lunch för Junior.

Igår var farsan här, Juniors farfar. Han fick känna på hur mycket vi är ute och går i det fina vädret. Eftersom han är fågelskådare så visade vi honom två fina fågellokaler, på förmiddagen den obligatoriska promenaden till Boulognen. Under den tid jag varit hemma har jag kunnat följa lövsprickningen där från små ljusgröna knoppar till nu fullt utslagna lövverk.

På eftermiddagen gick promenaden i motsatt riktning och efter att vi passerat de svagt avloppsdoftande reningsverksbasängerna på ca 20 meters avstånd för att ta oss ut till ett annat fint grönområde som är väldigt stadsnära. Vi kallar det T-udden, vilket jag är osäker på om det är något vi säger i familjen eller om namnet är mer etablerat än så. Gångstråket ut till T-udden går genom huvudsakligen ädellövskog och det fanns gott om småfåglar. Tyvärr så var målet för vår promenad oklar när vi gick så därför var inte farsans nya fina handkickare med på eftermiddagen, men en större hackspett såg vi i alla fall. Det har tydligen också hörts näktergal i det området som hade rapporterats in samma dag.

Trötta ben på framförallt farsan som inte är van vid 3-4 timmars promenerande varje dag. En fullspäckad dag som vanligt!

Idag blir det lugna tysta promenader utan någon att prata med hela tiden, ska faktiskt bli skönt som omväxling! Ikväll ska det förhoppningsvis passa att dra iväg och träna, då blir det bröst och triceps, så avslutet på dagen blir bänkpress och andra sköna uttröttande övningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar