söndag 3 januari 2010

Full rulleIgår fick vi besök av en av Juniors jämnåriga kompis från föräldragruppen. Fika och lek i någon timme höll honom på gott humör och var en kul omväxling från allt snöskottande och julmatsfrossande som vi ägnat oss åt på sista tiden.

Idag försökte vi optimera vår logistik så att vi skulle hinna med så mycket som möjligt så vid elva tiden var vi i stan. Junior och mamma drog till biblioteket och lånade böcker och lekte på barnavdelningen, samtidigt tränade jag på gymmet några hundra meter bort. Vi möttes på bibliotekets café och åkte sedan vidare till K-rauta och shoppade väggfärg och spackel till Juniors rum. Efter det var det dags för Coop där vi spontanköpte ett gör-det-själv sushi kit.

Tidiga kvällen var vi till grannarna och fikade och tittade runt i deras hus, det var väldigt trevligt. När vi kom hem var Junior jätte trött då hans enda sömn under dagen varit i bärselen på mammas rygg inne på K-rauta och Coop. Så när han somnat drog vi igång sushiskapandet. Det blev en klart godkänd sushimiddag för två med rökt lax, gurka och champinjoner som tillbehör, jo då champinjoner var faktiskt inte så tokigt! Det skulle ha varit avokado också men BÅDA i ett två-pack ekologisk avokado var dåliga, så vi blev utan avokado.

Mätta och belåtna tittade vi på damernas detektivbyrå under täcket i soffan, härlig avslutning på en fullspäckad dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar