lördag 27 mars 2010

Ett nytt rum!Nu har vi äntligen blivit klara med målningen av Juniors rum efter några månaders stiltje i arbetet. Sjukdom, trötthet och lathet i kombination har gjort att vi verkligen dragit ut på tiden med det projektet. Sista varvet färg rullades på denna förmiddag och nu har vi plockat in en massa lådor med leksaker i det rummet, samt Juniors säng.
Nu återstår bara lite möbelinköp och styling så är rummet färdigt. Stylingen kommer säkerligen Junior själv att hjälpa till med.

Efter lunch var vi på ettårskalas hos grannarna och träffade alla andra grannar på gatan. Uppskattningsvis tio vuxna och nästan lika många barn i åldrarna 1-4 år, så det var fullt ös.
Det var skoj och vi har vräkt i oss fikabröd och glasstårta. Junior var lugnast av dem alla och satt kvar vid barnbordet och smaskade på en bulle när de andra fick myror i brallan. Han observerade mest och lärde sig en massa saker som han sedan testade när han kom hem. Brottas med gummihästar och gosedjur var en gren han nu utövar i sitt nya rum.

Imorgon är det ytterligare ett ettårskalas fast då ska vi in till stan. Så på måndag står det träning på schemat för mig så att förbränningen kommer igång. Annars kommer jag att ha ett för stort intag av energi utifrån den kroppsaktivitet jag utfört.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar