tisdag 15 december 2009

Snö, snö, SNÖ!!

Nu har det snöat från och till i snart ett dygn och det ligger cirka 2-3 dm torr nysnö. Riktigt skönt att det äntligen kom lite snö. Det blev genast så otroligt mycket ljusare! Jag var ut imorse och skottade undan snövallen och fram till garaget, det syns knappt att jag gjorde det nu.

Junior och jag var ut en kort stund och försökte åka lite pulka men det blev fiasko då han tappade balansen i pulkan efter några minuter och låg bredvid. Snö i hela ansiktet var inte roligt enligt Junior som högljutt förklarade detta. Det blev inte så mycket mer pulka åkande efter det utan vi gick snart in och värmde oss och torkade, nya tag imorgon kanske.

Var trött och seg hela förmiddagen och vart ännu tröttare efter vi varit ute en stund. Tröttheten kan bero på att jag sovit hela natten tillsammans med Junior i hans säng och det ger inte en optimal sömn. Fixade en energiinjektion i form av en pressad apelsin, en banan, lite riven ingefära och sojamjölk/dryck, krydda med lite kanel. Gott och energigivande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar