torsdag 3 februari 2011

Veckohandla


Vi har länge diskuterat att det är tråkigt att åka och handla mat varje vecka. En idé dök upp om att testa att få varor hemkörda och således beställde vi våra matvaror från Bondenära.se. Ikväll kom varorna hem till oss och vi har fyllt kylen och ska förhoppningsvis klara oss en vecka med endast någon enstaka komplettering. Allt är ekologiskt och närproducerat, kycklingen är exempelvis från Ockelbo. Den tid och energi som det går åt till att gå och handla lade vi istället på att natta barn och umgås med varandra. Toppen!

Återstår att fila på beställningen till nästa vecka för att optimera handlingslistan så att vi blir nästan helt oberoende av fysiska affärer.

2 kommentarer:

  1. Gammelkusin Eva-Lena4 februari 2011 10:20

    Lyckliga ni som bor så ni har möjlighet till detta. Jag skulle göra det direkt om det fanns här. Finns väl inget så trist som att köpa mat.

    SvaraRadera
  2. Ja det svåraste med en sådan här tjänst är att inte känna janteångest. Denna jantelag som man ständigt brottas med som Svensk. Jag går och funderar på om man verkligen får ha sådan lyx utan att rösta blått!

    SvaraRadera