söndag 14 februari 2010

Helgen som försvann!

Denna helg gick otroligt fort. Lördagen startade jag med att köra benböj på gymmet. Sedan hade vi besök av släkten och var och tittade på ett renoveringsprojekt. På kvällen tittade vi igenom de mediokra slagerbidragen skippade sedan den än mer ointressanta röstningen för att istället titta på OS. Ingen lycka där för skidskyttebrudarna.

Idag vaknade Junior 6:00 och det var min tur att gå upp med honom så vi gick upp och tittade på OS-sammandrag på Eurosport och åt frukost. Han fick sedan sova en stund i vagnen efter klockan nio sedan var det lunch och efter den drog vi till babysimmet inne i stan. Det var skoj tyckte hela familjen och bortsett från några kallsupar verkade Junior tycka det var jätteskoj med båda föräldrarna. Junior var sedan på strålande humör hela eftermiddagen och satt stilla på samma ställe och lekte med Briojärnvägen i vad som kändes som flera timmar! Han somnade väldigt kvickt och sedan har jag haft tid att titta på OS och spelat datorspel (det var ett tag sedan).

Imorgon är det eftermiddag på jobbet så jag tänkte börja arbetsveckan med att ta ut en friskvårdstimme och låta biceps och ryggen få jobba lite. Sedan är det hjärnkontorets tur att jobba resten av eftermiddagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar