torsdag 4 februari 2010

Gangsters och Hårdrock

Junior är otroligt verbal numera och snackar massor hela dagarna. Det sköna med att jobba den typ av skift jag gör är att jag får träffa honom mycket trotts att jag jobbar. Eftermiddagspassen ger mig möjlighet att se Junior pigg och glad på morgonen. Förmiddagspassen gör att det är ganska mycket kvar av eftermiddagen innan läggdags för Junior. Denna vecka accepterade han tillslut att åka sparklåda (Ockelboskoter) och i helgen vågade ha åka lite bobb när vi tog det lugnt. Så han börjar gilla vintern rätt bra nu tycker jag.

Jag har grävt fram två klassiker de senaste veckorna. The Sopranos och Iron Maiden. Köpte första säsongen av The sopranos på blue-ray då jag hört så mycket positivt om den serien men aldrig lyckades se den när den gick på TV. Jag gillar gangsterfilmer som Gudfadern och Calito’s Way. The Sopranos är grymt bra och håller en väldigt jämn kvalitet mellan avsnitten dessutom!

Iron Maiden spelades varje rast i ”Uppis” när jag gick på högstadiet. Jag tillhörde aldrig grabbarna med band T-shirt men kunde inte undgå att dras med i de sköna riffen i ”Fear of the Dark”, ”Afraid to shoot strangers” och ”Run to the Hills”. Nu har jag återupptäckt dem igen och Iron Maiden har gått flitigt på Spotify på senaste tiden.

Föresten! Junior ska bli storebror i sommar! Rock on!!

1 kommentar:

  1. Stort Grattis till den kommande tillökningen av familjen!!

    /Mats E

    SvaraRadera