fredag 27 november 2009

Weekend!

Junior har fått vara med mamma på jobbet några timmar idag. Han tyckte tydligen det var kul tills han skulle gå då han var tvungen att släppa mus, tangentbord och mobiltelefon! Som uppfinningsrik pappa kom jag genast att tänka på att vi nog har ett gammalt tangentbord någonstans han kan få leka med…

Anledningen att Junior var med mamma en stund var att jag var på jobbintervju, ett vikariat förvisso men ändå väldigt intressant. Min karriärsplan ser ganska medvetet ut så att jag varje gång försöker bredda mitt register med nya kunskaper i helt nya ämnen. En annan strategi som många i min omgivning har är att specialisera sig och bli expert på sitt område. Det passar dock inte mig. Så den aktuella tjänsten är något helt nytt, får se hur det går.

I helgen ska vi till mina föräldrar och umgås, det blir trevligt. Försöker hitta ett datum för att bjuda hem kompisar på middag också men det verkar helt omöjligt att hitta lediga helger inom den närmaste framtiden.

Gårdagens biceps/tricepspass vart grymt, kände mig som Hulken när jag åkte från gymmet. Trodde jag skulle vrida sönder ratten på bilen i svängarna, i själva verket var det precis så man orkade vrida den (och då är det ändå servostyrning).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar