lördag 24 oktober 2009

Fixarhelg / Bushelg

Våra gipsväggar genomborras av mollyskruv efter mollyskruv och väggarna börjar fyllas med skåp och hyllor. Helgen spenderas med att sätta upp några taklampor, ett skåp för min filmsamling och ett skyddsgaller runt braskaminen så att Junior inte ska bränna sig. Nu kan vi elda när han är vaken också!

Junior sover bara en gång per dag nu sedan någon vecka tillbaka och det känns som en skön förändring då han istället sover bättre på nätterna. 1-2 veckors förkylning har nu släppt rejält från honom och han är mestadels torr under näsan nu! Slutet på denna vecka har han kommit på att han kan kisa med ögonen eller blunda för att visa frustration och besvikelse. Lite roligt är det att han blundar när han gör något busigt, som om det inte ska märkas om han inte själv ser det!

Imorgon är det träning igen. Nu åker jag bil till gymmet och det är perfekt att träna på söndagar då det är fri parkering i hela stan så jag kan nästan parkera i entrén till gymmet, man vill ju inte bränna några krafter innan man tar tag i hantlarna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar