fredag 8 juli 2011

Packning pågår

Nu har vi börjat packa för vår semestertripp till Västsverige. På lördag drar vi söderut, det ska bli kul. Några dagar på hotell, så man får njuta hotellfrukostar med hela familjen, det är bra mycket roligare än att äta dem själv! Det blir besök på Borås djurpark samt vår favoritsushirestaurang och vår thaidito samt lite sociala engagemang och shopping.

Igår var vi lite spontana och åkte till Falun och ”köpte” en bil. Eller nåja testade den och skrev papper. Om cirka en vecka ska den hämtas, skönt med en till bil när man bor som vi gör!



Som ett brev på posten så började vår värmepump att indikera att nått var fel igår kväll så idag har vi haft en tekniker på plats och tittat. Kompressorn har packat ihop! Som den optimist jag är så tycker jag det var ett utmärkt tillfälle för den att gå sönder. Det är varmt ändå och varmvatten kan vi få i alla fall så det är väl lika bra att få den bytt nu så är det lugnt till vintern. Dessutom har det hänt en del med teknikutvecklingen på tio år så den nya ska tydligen vara effektivare och bättre enligt teknikern (hurvida det var ett ”salespeech” eller ej vet jag dock inte).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar