onsdag 5 maj 2010

Ute blir inne!Förra helgen bjöd på massor. Bygge av upphöjda odlingsbäddar och inköp av möbler till det inglasade uterummet. Har njutit av uterummet varje dag som det varit soliga eftermiddagar och det är skönt att ha det pyntat där ute nu! Där kommer vi spendera mycket tid i vår/sommar. På tal om vår så verkar den dröja, ruggigt kallt på mornarna denna vecka.

Fick ett bluetooth-headset på jobbet denna vecka, har länge funderat på att skaffa ett sådant och insåg just att det var väldigt skönt att ha händerna fria när man pratar i telefon och dessutom inte ha en massa sladdar som bildar strypsnara kring halsen. Försökte para ihop det med min HTC Hero också men det ville sig inte. Så det får väl bara bli på jobbet det används i alla fall!

Junior har verkligen en egen vilja numera. Jösses ett sånt humör han har när han visar det, tror det påminner om någon. Han får lära sig tygla det han med! När han inte vill gå ut när vi vill eller gå in när vi vill, brukar han göra det klart för oss så att vi absolut inte ska missa vad han tycker.

Jag är övertygad om att han fattat att det är nått i mammas mage också. Han brukar lyssna på den, när han inte sätter sig på den och visar vem som är äldst!

På Fredag ska jag till Ståckhåålm igen, mer rekognosering och promenerande på hustak!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar