onsdag 16 maj 2012

Målning. Omålnigt tack!

Förra helgen tvättade vi huset. Ja utvändigt alltså! Nu står det 70 liter målarfärg och väntar på att sugas upp av våra väggar så snart det blir okej väder för målning. Vi har tjuvstartat lite med provburkar för att se hur nya färgen blir. Vi byter inte huvudfärg men däremot blir knutar, vindskivor och foder i en mörkare grå nyans än tidigare för att ge lite större effekt. Ska bli kul att se hur slutresultatet blir.

Jag var till Gävle Kraftsports Klubb idag och tränade. Ett funktionellt gym kan man minst sagt säga. Inga snygga maskiner och färgmatchade vikter eller nått sådant tjaffs. Till GKK åkter man för att träna, punkt! En kollega tog med mig dit då jag inte varit där och testat förrut och det är kul med miljöbyte ibland. Körde marklyft lite mer seriöst för första gången sedan jag fick problem med ryggen i vintrast. Men god säkerhetsmarginal kunde jag köra på nytt personbästa. Min träningskompis kollade så att jag höll formen bra och inte krökte ryggen eller gjorde nått annat skadligt. Det såg bra ut och han tyckte jag har mycket mer att ge. Men jag skyndar långsamt. Jag är bara så nöjd med att känna att ryggen är tillbaka i funktion igen. Hoppas det håller i sig.

Grabbarna är lite krassliga båda två, de har dragit på sig förkylningar och min gissning är att Junior var lite dåligt klädd någon dag på dagis nu när det varit så svårbedömt väder. Minior tror jag mest fått förkylningen på köpet så att säga. Dessutom börjar minior göra ordentliga framsteg med talförmågan nu, han skyndar lite långsammare en storebror. Men han har ju gjort sig förståd i familjen länge men nu börjar det mer och mer låta som svenska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar