onsdag 25 april 2012

Hjälmen i Chelsea!

Tyvärr kunde jag inte se returen på Camp Nou igår mellan Barcelona och Chelsea (tack viasat!) men från rapporter, sammandrag och artiklar inser jag att jag verkligen missade något!

Chelsea vidare till final efter en heroisk och fantastisk insatts. Det tycker jag det är hur man än gör för att lyckas besegra Barcelona över totalt två matcher. I första matchen var Drogba helt outstanding och i denna match verkar det som att Petr Cech storspelade (åter igen). Messi har inte gjort mål på Chelsea på 7-8 matcher de möts på senare år och man kan inte annat än undra om Chelseas målvakt som alltid bär hjälm är förklaringen. Ja hjälmen alltså! Är det något med den där hjälmen som skrämmer? Att världens bästa spelare missar en straff, förvisso i ett väldigt avgörande läge där nerverna mycket väl kan spela ett spratt, men ändå! Efter stolpskott, avgörande räddningar och fyra riktigt snygga mål så gick Chelsea till slut vidare på ett aggregerat resultat av 3-2.

I kväll avgörs vilket lag de möter (på TV3). Real Madrid eller Bayern München. Den 19 maj har jag bokat bord på en sportbar i stan för att träffas ett gäng och se finalen. Oavsett vilket lag Chelsea för möta så kommer det bli två fantastiska lag i final!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar