söndag 5 september 2010

Tidsbrist

Just nu snurrar allt på i rasande takt. Jag har de närmaste veckorna börja uppleva att timmarna inte räcker till på dygnen och det gäller både på jobbet och hemma. Har förtillfället ett väldigt pressat schema på jobbet vilket får till resultat att det tar fram till söndag eftermiddag innan jag helt lyckats koppla bort jobbet och komma till ro. Sedan börjar det om igen på måndag. Ska försöka ta tag i detta på måndag och försöka lösa den situationen.

På hemmafronten har det varit kalas i massor då alla vi känner verkar ha barn födda i perioden juni-september. Sedan har vi fixat och piffat med diverse heminrednings/förbättrings projekt.

Hela familjen har varit på musikskoj idag och det var väl då jag kom tillbaka mentalt till den där positiva sinnesstämningen. Så pass att jag till och med har ro att sätta mig ner och blogga!

Lite kul grejor framåt i tiden är enhetsresa med jobbet torsdag-fredag nästa vecka till Konferens/Spa anläggning. Jag hoppas få tid till en helkroppsmassage, planen är att köra skiten ur mig på gymmet dagarna innan så man verkligen är trött i kroppen till dess!

En vecka senare ska jag ner till Västergötland för första gången sedan jag flyttade därifrån. Då är det GPS-rek som gäller och det ska bli spännande att se dessa trakter igen då de fortfarande känns lite hemma. Vem vet jag kanske lyckas tajma en Elfsborgsmatch också, har inte kollat matchprogrammet än. Dessutom är det faktiskt rätt kul att vara med och bygga infrastruktur! Något jag inser är den röda tråden i min karriär så här långt…

Nu en kopp mörkrostat kaffe och sedan vaknar nog Junior efter sin middagslur då förmiddagen var tuff!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar