tisdag 8 juni 2010

Trädgårdshysteri


Våren förvandlades snabbt i sommar och vi har avslutat ett antal trädgårdsprojekt. Juniors far och morföräldrar har varit på besök från och till och dessa perioder brukar innebära diverse fixande som går lite lättare att ta tag i när man han har barnvakt. En riktigt snygg sandlåda är på plats i Lekhörnet av tomten och 950 kg sand är ditlastad av undertecknad. Äntligen börjar gympassen betala sig!
I Oldingshörnet av tomten står nu två stycken L-formade odlingsbäddar, var av en är tagen i bruk av kryddväxter, jordgubbar och grönsaker. Kantskurna och rensade rabatter har stått på schemat denna helg, och närmare 1000 kg kompostjord är utskyfflad runt om på tomten.

Min kära sambo är jättepigg trotts sitt välsignade tillstånd. Bara lite drygt 2 veckor till BF!

På jobbet har det varit snabba vändningar och efter en del slit har det på sista tiden lösts en hel del segdragna problem. Jag kan snart se resultatet av ett kvartals slit och 08-regionen blir välsignat med ytterligare 10 referensstationer under sommaren.

Semestern är påtagligt nära nu! Fotbolls VM ännu mer så!

1 kommentar:

  1. Vad fint ni har det. Jättekul med lite bilder.
    Väntar med spänning på att få höra att den nya familjemedlemmen kommit till världen. Hoppas individen har godheten att se till att det inte är nån bra fotbollsmatch när det är dags för entré. Lycka till

    SvaraRadera