söndag 22 maj 2016

Otillräcklighet

Intensiv vår på alla sätt och vis. Två branschmässor avklarade, mycket att göra på jobbet och massor att tänka på vid sidan av jobbet med!

Vi har tidigare haft en uppfattning att vi har bra nivå på antal projekt som är igång i trädgården, men denna vår har det inte blivit av allt vi hade tänkt oss. Idag kom potatisen ner i jorden, mycket senare än beräknat. Jag hade planerat att gräva ut och börja bygga en grund till växthuset, samt kolla bygglov/attefall med kommunen. Inget av det är gjort. Pergolaplanerna ligger också på is för stunden. Växterna vi beställt från en finsk plantskola har vi inte sett röken av, måste ringa. Men den redan etablerade trädgården har vi precis hunnit med att pyssla om. Så det kanske är tur att vi inte startat upp så mycket annat. Dessvärre har det även slarvats med träningen på sista tiden! Friskvårdstimmen på jobbet har jag sällan hunnit med (prioriterat bort) på grund av späckat schema och fritiden har också haft ganska späckat schema. Därimellan har jag bara satt mig ner och tittat på en film eller spelat nått på datorn för att koppla av.

Tyvärr är det just nu lite svårt att känna sig nöjd med något och en lätt känsla av otillräcklighet ibland. Man måste försöka påminna sig om allt vi åstadkommit i vårt trädgårdsprojekt så här långt. Dessutom är våra barn så fantastiska att hitta på saker med att det gärna få ta tid från alla projekt. Till hösten börjar minstingen i förskoleklass, jösses vad tiden går!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar