tisdag 29 november 2011

Beta helg

I helgen fick jag chansen att testa ett nytt MMORPG (Massive Multiplayer Online Roleplaying Game). Star Wars the Old Republic som kommer ut i slutet av december. Det vart många timmar framför datorn. Kul spel som jag säkerligen kommer lägga åtskilliga timmar av min fritid på när det släpps.

På söndagen var vi till Källviks gård, en mysig och lantlig gård cirka en mil norr om Gävle. Det finns ett café och några butiker där och allt som säljs är rättvisemärkt. Leksaksaffären sålde träleksaker som var otroligt häftiga så det blev ett inköp till vår julklappskalender som vi tänkte ha detta år till barnen. Så nu har vi 17 paket till kalendern nu är det bara några stycket som fattas.

Idag körde jag träning hemma eftersom det varit helt hopplöst att hitta tid för att åka och träna de senaste månaderna (ett pass på en och en halv månad!). Så det var kroppsvikt, hantlar och skivstång som fick stå för motståndet. Det märks att man är långt ifrån toppform. Två sett med trettio armhävningar är lite vekt när jag har ett pers. på 58 (iofs. I bara ett sett). Det får bli bättring på träningsfronten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar